Pelikaanstraat 1A, 7201 DR Zutphen
Dinsdag - Zondag 16:00-23:00
+31 (0) 575 518 080

Over Ons

Wie zijn wij

Welkom bij Öz-AntiochiëWie zijn wijz

Graag stel ik mij aan u voor. Mijn naam is Ugur Pehlivan geboren in 1995, uw gastheer bij Restaurant Öz-Antiochië hier in Zutphen.

Sinds 2013 ben ik werkzaam in de horeca, begonnen als gastheer, later als bedrijfsleider. In deze periode heb ik de charme van het horecavak ontdekt, en wilde ik graag een eigen bijzonder restaurant openen.

In juni 2018 deed zich de mogelijkheid voor een restaurant in Zutphen over te nemen. De koop werd gesloten en Restaurant Öz-Antiochië werd op 17 december 2018 geopend.

RestaurantCozy & Romanticx

Een bijzonder restaurant: de Levantijnse keuken met verrassende authentieke Arabische gerechten, natuurlijk met de daarbij behorende kruiden uit de Arabische keuken. Op onze menukaart vindt u een grote keuze in deze gerechten, waarbij wij u graag aan tafel van meer informatie voorzien.

In het restaurant ondervindt u de echte Oosterse Arabische sfeer door de achtergrondmuziek, de geur van de speciale houtskoolgril, vermengd met de geur van de kruiden.

Variaties op de menukaart zijn bespreekbaar.

Tevens verzorgen wij graag uw catering aan huis,

 

Ugur Pehlivan

(Uw gastheer)

Reviews x

 • 5 star review  Fijne avond gehad. Genoten van de Levantijnse keuken. Fantastische gerechten met de echte Levantijnse kruiden. Dit is een aanbeveling voor iedereen.

  thumb Henrie J.M. Ketelaar
  09.07.2019

  4 star review  Very nice place and really delicious food I can this recommend to all

  thumb Jamil Jrytwh
  19.02.2019

  5 star review  Pas paar maanden open in Zutphen. Maar Zutphen is er een fantastisch restaurant rijker op geworden. Eerlijke en dagverse producten, met kunde en klasse klaargemaakt. Geen zin in een toetje? Vraag dan een portie kunefe om te delen met een bolletje ijs. Kopje koffie erbij en je verlaat het restaurant met een grote glimlach op je lippen. Dit restaurant verdient het om een succes te worden. Gaan we zeker vaker heen, staat nog voldoende op de menukaart om te proberen. Ook interessant, uitleg over de keuken en regio van de vriendelijke eigenaar. Daaruit spreekt al de passie en trots.

  thumb Rob Nengerman
  15.08.2019
 • 4 star review  We hebben gisteren hier heerlijk met zijn vieren gegeten. Je kunt hier ook goed terecht voor een vegetarisch gerecht. Gastheer is zeer enthousiast. Zeker een aanrader.

  thumb Hilde van Wageningen
  11.08.2019

  5 star review  Heerlijk gegeten.. prachtig werk door de chef-kok Mohammed. Komt allen proeven.

  thumb Vildan Bahceci
  09.07.2019

  5 star review  Tapaslar mukemmel, kunefelerini yemeden gitmeyin...kendinizi evinizde hissedeceginiz bir restaurant...

  thumb Elif Kucukkose
  12.09.2019
 • 4 star review  Vanavond gegeten in dit restaurant, erg lekker, bediening was erg gastvrij en vriendelijk, aanrader!

  thumb Jan van Putten
  29.12.2019

  3 star review  Het eten was lekker, maar hebben ruim een uur op ons eten moeten wachten!!

  thumb Nicole Harmsen
  13.10.2019

  5 star review  Thank you for the perfect evening yesterday! We are on vacation in Zutphen and were lucky to find this restaurant. The food was excellent and so delicious. We tried different Mezes and Menus and everything was very good!! We had our 4 month old baby with us and when he started to cry the nice lady offered us to take care of him while we are eating. She was so lovingly that our little man immediately fell in love with her. He laughed and chuckled on her arm while we could enjoy the fantastic dinner. When we visit Thermen Bussloo again we will definitely return! Highly recommended!

  thumb Never walk Alone
  07.10.2019
 • 4 star review  Very nice place and really delicious food I can this recommend to all

  thumb Jamil Jrytwh
  19.02.2019

  5 star review  Hele aparte gerechten. Is niet te vergelijken met een ‘gewoon’ turks/arabisch restaurant. Het eten is heel erg smaakvol en vers, vooral de kipspies en gehaktschotel is aan te raden! Het personeel is zeer vriendelijk en weet veel over de gerechten te vertellen en over de regio waar het vandaan komt. Superservice! De sfeer is ook heel gezellig. Ik ben er nu 2 keer geweest en kom zeker terug!

  thumb Divane Weddings
  14.03.2019

  5 star review  Erg lekker gegeten. Fijne mensen, goede bediening en lekker eten. Aanrader.

  thumb M. Cobs
  07.03.2020
 • 5 star review  Delicious food !!!

  thumb Abdallah saalah Abdallah
  20.02.2019

  5 star review  Heerlijk gegeten.. prachtig werk door de chef-kok Mohammed. Komt allen proeven.

  thumb Vildan Bahceci
  09.07.2019

  5 star review  Heerlijk eten, heel leuk en interessant gesprek met de ober. Duidelijke uitleg over de gerechten. Heerlijk heerlijk heerlijk!

  thumb Anton
  26.06.2019
Zero Waste Shop